Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g800g1360kcal128g4g96g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 380g185kcal4.5g36g0.7g6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Aromisuola (5g)20g11kcal0.1g2.1g0.2g0.4g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g500g550kcal11.5g20g50g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g180g684kcal1.8g165.6g0.9g0g
Sinappi 48g63kcal2.1g6.8g2.9g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5896g5806kcal300.8g469.6g310.2g14.4g
Valittu annoskoko2948g2903kcal150.4g234.8g155.1g7.2g
Annoskoko puolitettuna1474g1452kcal75.2g117.4g77.6g3.6g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857