Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g801g1362kcal128.2g4g96.1g0g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 381g185kcal4.5g36.1g0.7g6.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Aromisuola (5g)20g11kcal0.1g2.1g0.2g0.4g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g501g551kcal11.5g20g50.1g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g180g685kcal1.8g165.8g0.9g0g
Sinappi 48g63kcal2.1g6.8g2.9g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g5814kcal301.2g470.2g310.6g14.6g
Valittu annoskoko2952g2907kcal150.6g235.1g155.3g7.3g
Annoskoko puolitettuna1476g1454kcal75.3g117.6g77.7g3.7g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857