Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g935g1589kcal149.5g4.7g112.2g0g
Vesi1168g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 444g216kcal5.2g42.1g0.8g7.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g58kcal2.8g0.4g5.1g0g
Aromisuola (5g)23g13kcal0.2g2.5g0.3g0.5g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g584g643kcal13.4g23.4g58.4g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g210g799kcal2.1g193.5g1.1g0g
Sinappi 56g74kcal2.5g7.9g3.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6888g6783kcal351.4g549g362.6g17.2g
Valittu annoskoko3444g3391kcal175.7g274.5g181.3g8.6g
Annoskoko puolitettuna1722g1696kcal87.9g137.3g90.7g4.3g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857