Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g100g170kcal16g0.5g12g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 48g23kcal0.6g4.5g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.3kcal0.3g0g0.6g0g
Aromisuola (5g)2.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g63g69kcal1.4g2.5g6.3g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g23g86kcal0.2g20.7g0.1g0g
Sinappi 6g7.9kcal0.3g0.8g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g727kcal37.6g58.6g39g2g
Valittu annoskoko369g363kcal18.8g29.3g19.5g1g
Annoskoko puolitettuna185g182kcal9.4g14.7g9.8g0.5g
Arvot/100g100g99kcal5.1g7.9g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857