Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g1068g1816kcal170.9g5.3g128.2g0g
Vesi1335g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 507g247kcal6g48.1g1g8.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl27g67kcal3.2g0.4g5.9g0g
Aromisuola (5g)27g15kcal0.2g2.8g0.3g0.6g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g668g734kcal15.4g26.7g66.8g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g240g913kcal2.4g221.1g1.2g0g
Sinappi 64g84kcal2.8g9g3.8g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7872g7752kcal401.8g626.8g414.4g19.6g
Valittu annoskoko3936g3876kcal200.9g313.4g207.2g9.8g
Annoskoko puolitettuna1968g1938kcal100.5g156.7g103.6g4.9g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857