Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g1202g2043kcal192.3g6g144.2g0g
Vesi1502g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 571g278kcal6.7g54.1g1.1g9.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.5g6.6g0g
Aromisuola (5g)30g17kcal0.2g3.2g0.3g0.6g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g751g826kcal17.3g30g75.1g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g270g1027kcal2.7g248.7g1.4g0g
Sinappi 72g95kcal3.2g10.2g4.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8856g8721kcal452g705.4g466g21.8g
Valittu annoskoko4428g4360kcal226g352.7g233g10.9g
Annoskoko puolitettuna2214g2180kcal113g176.4g116.5g5.5g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857