Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g134g227kcal21.4g0.7g16g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 63g31kcal0.7g6g0.1g1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.3g8.3kcal0.4g0.1g0.7g0g
Aromisuola (5g)3.3g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g83g92kcal1.9g3.3g8.3g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g30g114kcal0.3g27.6g0.2g0g
Sinappi 8g11kcal0.4g1.1g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana984g969kcal50.2g78.4g51.6g2.4g
Valittu annoskoko492g485kcal25.1g39.2g25.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna246g242kcal12.6g19.6g12.9g0.6g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857