Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g1335g2270kcal213.6g6.7g160.2g0g
Vesi1669g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 634g308kcal7.5g60.1g1.2g10.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl33g83kcal4g0.5g7.3g0g
Aromisuola (5g)33g19kcal0.2g3.5g0.4g0.7g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g835g918kcal19.2g33.4g83.4g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g300g1142kcal3g276.4g1.5g0g
Sinappi 80g105kcal3.5g11.3g4.8g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9840g9690kcal502g783.8g517.6g24.4g
Valittu annoskoko4920g4845kcal251g391.9g258.8g12.2g
Annoskoko puolitettuna2460g2422kcal125.5g196g129.4g6.1g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857