Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g1600g2720kcal256g8g192g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 760g370kcal9g72g1.4g12.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Aromisuola (5g)40g22kcal0.3g4.2g0.4g0.8g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g1000g1100kcal23g40g100g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g360g1368kcal3.6g331.2g1.8g0g
Sinappi 96g126kcal4.2g13.5g5.8g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11792g11612kcal601.8g939g620.4g29g
Valittu annoskoko5896g5806kcal300.9g469.5g310.2g14.5g
Annoskoko puolitettuna2948g2903kcal150.5g234.8g155.1g7.3g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857