Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g167g284kcal26.7g0.8g20g0g
Vesi209g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 79g39kcal0.9g7.5g0.2g1.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.2g10kcal0.5g0.1g0.9g0g
Aromisuola (5g)4.2g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g104g115kcal2.4g4.2g10.4g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g38g143kcal0.4g34.5g0.2g0g
Sinappi 10g13kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1230g1211kcal62.6g97.8g64.6g3.2g
Valittu annoskoko615g606kcal31.3g48.9g32.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna308g303kcal15.7g24.5g16.2g0.8g
Arvot/100g100g98kcal5.1g7.9g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857