Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g200g341kcal32g1g24g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 95g46kcal1.1g9g0.2g1.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Aromisuola (5g)5g2.8kcal0g0.5g0.1g0.1g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g125g138kcal2.9g5g12.5g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g45g171kcal0.5g41.5g0.2g0g
Sinappi 12g16kcal0.5g1.7g0.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1476g1454kcal75.2g117.6g77.6g3.6g
Valittu annoskoko738g727kcal37.6g58.8g38.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna369g363kcal18.8g29.4g19.4g0.9g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857