Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g234g397kcal37.4g1.2g28g0g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 111g54kcal1.3g10.5g0.2g1.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.8g15kcal0.7g0.1g1.3g0g
Aromisuola (5g)5.8g3.3kcal0g0.6g0.1g0.1g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g146g161kcal3.4g5.8g14.6g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g53g200kcal0.5g48.4g0.3g0g
Sinappi 14g18kcal0.6g2g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1722g1696kcal87.8g137.2g90.6g4.2g
Valittu annoskoko861g848kcal43.9g68.6g45.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna431g424kcal22g34.3g22.7g1.1g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857