Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g267g454kcal42.7g1.3g32g0g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 127g62kcal1.5g12g0.2g2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.7g17kcal0.8g0.1g1.5g0g
Aromisuola (5g)6.7g3.7kcal0g0.7g0.1g0.1g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g167g184kcal3.8g6.7g16.7g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g60g228kcal0.6g55.3g0.3g0g
Sinappi 16g21kcal0.7g2.3g1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1968g1938kcal100.2g156.8g103.6g4.8g
Valittu annoskoko984g969kcal50.1g78.4g51.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna492g485kcal25.1g39.2g25.9g1.2g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857