Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g2670g4540kcal427.2g13.4g320.4g0g
Vesi3338g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1268g617kcal15g120.2g2.4g20.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl67g167kcal8g1g14.7g0.1g
Aromisuola (5g)67g37kcal0.5g7g0.7g1.4g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g1669g1836kcal38.4g66.8g166.9g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g601g2283kcal6g552.7g3g0g
Sinappi 160g211kcal7g22.6g9.6g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19680g19380kcal1004.2g1567.4g1035.4g48.8g
Valittu annoskoko9840g9690kcal502.1g783.7g517.7g24.4g
Annoskoko puolitettuna4920g4845kcal251.1g391.9g258.9g12.2g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857