Bataattijauhelihavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa tai ilman.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Joskus laitan esim paprikajauhetta tai cayannenpippuria.

Lohko bataatti noin puolen sentin paksuisiksi paloiksi (kypsyy nopeammin mitä pienempiä).

Lado uunivuokaan vuorotellen bataattilohkoja ja jauhelihaa.

Sipulit voi laittaa myös raakoina renkaina jos haluaa.

Kaada päälle munakerma (munamaitokin varmaan kävisi, myös kookosmaito, en ole itse maistanut) ja halutessasi laita vielä juustoraastetta pinnalle.

Uunissa reilu puoli tuntia 225 asteessa (muistaakseni).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1295 grammaa

Sinnami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3089g5127kcal586.9g0g308.9g0g
Sipuli (kuorittu)1081g292kcal14.1g51.9g2.2g18.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1544g1313kcal21.6g68g108.1g0g
Bataatti, kuorittu 3861g3125kcal60.6g649.8g1.9g115.8g
Kananmuna kuoreton 425g606kcal53.1g1.3g43.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20926kcal1472.6g1542g929.2g268.4g
Valittu annoskoko10000g10463kcal736.3g771g464.6g134.2g
Annoskoko puolitettuna5000g5232kcal368.2g385.5g232.3g67.1g
Arvot/100g100g105kcal7.4g7.7g4.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205886