Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ruispizza tonnikalalla

Mittaa kulhoon 2 dl kädenlämpöistä vettä.

Lisää joukkoon kuivahiiva.

Laita joukkoon valkosipulijauhe (voi jättää myös pois, mutta antaa minusta kivaa makua pizzapohjalle).

Lisää suola.

Mittaa 3dl täysjyväruisjauhoja ja 2 dl sämpyläjauhoja ja laita ne myös sekaan.

Vaivaa nämä kaikki yhdessä taikinaksi ja kohota n. 30 minuuttia.

Leivo taikina uunipellille pizzapohjaksi.

Levitä pohjalle ketsuppia tai vaihtoehtoisesti tomaatipyreetä.

Laita päälle tonnikalaa.

Lisää tässä vaiheessa haluamasi mausteet ja kruunaa ruispizza juustoraasteella.

Paista 225 asteessa n. 15-minuuttia tai niin kauan kunnes pizza näyttää valmiilta! Ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Tiinatuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 110g346kcal11.6g65.3g2.4g6.1g
Hieno täysjyväruisjauho (1dl = 60g) (Sunnuntai), annos 60g180g522kcal18g102.6g4.1g36g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 10g88kcal0g0g10g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä 300g313kcal67.3g0g4.5g0g
Juustoraasteseos first price (First price), annos 50g220g689kcal41.8g11g55g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g3g10kcal0.3g2.3g0.1g0g
Ketsuppi coop X-tra (1kg pullo)50g40kcal0.8g9.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2174g4017kcal279.6g381.4g152.2g84.2g
Valittu annoskoko1087g2008kcal139.8g190.7g76.1g42.1g
Annoskoko puolitettuna544g1004kcal69.9g95.4g38.1g21.1g
Arvot/100g100g185kcal12.9g17.5g7g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206135