Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pähkinä-viikunakakku

Vaahdota valkuaiset ja sokeri, lisää muut ainekset.

Paista 160 asteisessa uunissa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Sava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 102g414kcal0g101.9g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 105g45kcal10.3g0.4g0.1g0g
Suklaa tumma 75g387kcal2.9g39.9g23.3g4g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl65g416kcal9.1g2.2g41g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)60g116kcal2g24.4g0.5g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana814g2755kcal48.6g337.6g129.8g19.4g
Valittu annoskoko407g1378kcal24.3g168.8g64.9g9.7g
Annoskoko puolitettuna204g689kcal12.2g84.4g32.5g4.9g
Arvot/100g100g339kcal6g41.5g15.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206191