Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 511g150kcal4.8g23g2g9.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha376g624kcal71.4g0g37.6g0g
CousCous, keitetty 100g150g274kcal6.9g50.5g5.9g2.4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%150g90kcal4.8g10.7g3g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g75g271kcal21g1.5g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2676g2856kcal219.8g178.6g138g26.8g
Valittu annoskoko1338g1428kcal109.9g89.3g69g13.4g
Annoskoko puolitettuna669g714kcal55g44.7g34.5g6.7g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206338