Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 680g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
CousCous, keitetty 100g200g364kcal9.2g67.2g7.8g3.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%200g120kcal6.4g14.2g4g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g100g360kcal28g2g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3560g3800kcal292.6g237.6g183.4g35.6g
Valittu annoskoko1780g1900kcal146.3g118.8g91.7g17.8g
Annoskoko puolitettuna890g950kcal73.2g59.4g45.9g8.9g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206338