Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 682g200kcal6.4g30.7g2.7g12.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha501g832kcal95.2g0g50.1g0g
CousCous, keitetty 100g200g365kcal9.2g67.4g7.8g3.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%200g120kcal6.4g14.2g4g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g100g361kcal28.1g2g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3568g3809kcal293.2g238.2g183.8g35.6g
Valittu annoskoko1784g1904kcal146.6g119.1g91.9g17.8g
Annoskoko puolitettuna892g952kcal73.3g59.6g46g8.9g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206338