Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 767g224kcal7.2g34.5g3.1g14.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha564g936kcal107.1g0g56.4g0g
CousCous, keitetty 100g226g410kcal10.4g75.8g8.8g3.6g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%226g135kcal7.2g16g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g113g406kcal31.6g2.3g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4014g4284kcal330g268g206.8g40.2g
Valittu annoskoko2007g2142kcal165g134g103.4g20.1g
Annoskoko puolitettuna1004g1071kcal82.5g67g51.7g10.1g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206338