Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
CousCous, keitetty 100g25g46kcal1.2g8.4g1g0.4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%25g15kcal0.8g1.8g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g13g45kcal3.5g0.3g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g476kcal36.8g29.8g23g4.4g
Valittu annoskoko223g238kcal18.4g14.9g11.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna112g119kcal9.2g7.5g5.8g1.1g
Arvot/100g100g107kcal8.3g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206338