Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 852g249kcal8g38.3g3.4g16.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha626g1040kcal119g0g62.6g0g
CousCous, keitetty 100g251g456kcal11.5g84.2g9.8g4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%251g150kcal8g17.8g5g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g125g451kcal35.1g2.5g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4460g4761kcal366.4g297.6g229.8g44.6g
Valittu annoskoko2230g2380kcal183.2g148.8g114.9g22.3g
Annoskoko puolitettuna1115g1190kcal91.6g74.4g57.5g11.2g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206338