Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.7g0.7g3.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
CousCous, keitetty 100g50g91kcal2.3g16.8g2g0.8g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%50g30kcal1.6g3.6g1g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g25g90kcal7g0.5g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana890g950kcal73.2g59.6g46.2g8.8g
Valittu annoskoko445g475kcal36.6g29.8g23.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna223g238kcal18.3g14.9g11.6g2.2g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206338