Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g400g496kcal18g100g2.4g4g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g300g387kcal62.4g0g15g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g50g95kcal17g0.8g2.5g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1636g2064kcal199.6g214.4g42g18g
Valittu annoskoko818g1032kcal99.8g107.2g21g9g
Annoskoko puolitettuna409g516kcal49.9g53.6g10.5g4.5g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416