Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl660g871kcal86.5g2g54.8g0g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g180g1080kcal43.2g11.9g97.2g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl200g714kcal4g6g76g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2216g6233kcal268.8g48.2g553.6g0g
Valittu annoskoko1108g3116kcal134.4g24.1g276.8g0g
Annoskoko puolitettuna554g1558kcal67.2g12.1g138.4g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765