Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl82g109kcal10.8g0.2g6.8g0g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g22g135kcal5.4g1.5g12.1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl25g89kcal0.5g0.7g9.5g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g776kcal33.6g5.8g69g0g
Valittu annoskoko138g388kcal16.8g2.9g34.5g0g
Annoskoko puolitettuna69g194kcal8.4g1.5g17.3g0g
Arvot/100g100g281kcal12.2g2.1g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765