Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl110g145kcal14.4g0.3g9.1g0g
Voi 10g72kcal0.1g0g8.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g30g179kcal7.2g2g16.1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl33g119kcal0.7g1g12.6g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g1035kcal44.8g8g91.8g0g
Valittu annoskoko184g518kcal22.4g4g45.9g0g
Annoskoko puolitettuna92g259kcal11.2g2g23g0g
Arvot/100g100g281kcal12.2g2.2g24.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765