Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl14g18kcal1.8g0g1.1g0g
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3.7g22kcal0.9g0.2g2g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl4.2g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g129kcal5.6g0.8g11.4g0g
Valittu annoskoko23g65kcal2.8g0.4g5.7g0g
Annoskoko puolitettuna12g32kcal1.4g0.2g2.9g0g
Arvot/100g100g281kcal12.2g1.7g24.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765