Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl137g181kcal17.9g0.4g11.4g0g
Voi 13g90kcal0.1g0g10.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g37g224kcal9g2.5g20.2g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl42g148kcal0.8g1.2g15.8g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g1294kcal55.6g9.8g115g0g
Valittu annoskoko230g647kcal27.8g4.9g57.5g0g
Annoskoko puolitettuna115g323kcal13.9g2.5g28.8g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.1g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765