Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl164g217kcal21.5g0.5g13.6g0g
Voi 15g108kcal0.2g0.1g12.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g45g269kcal10.8g3g24.2g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl50g178kcal1g1.5g18.9g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g1553kcal67g12.2g137.8g0g
Valittu annoskoko276g776kcal33.5g6.1g68.9g0g
Annoskoko puolitettuna138g388kcal16.8g3.1g34.5g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765