Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl192g253kcal25.1g0.6g15.9g0g
Voi 17g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g52g314kcal12.6g3.5g28.2g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl58g208kcal1.2g1.7g22.1g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.6kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g1811kcal78.2g14.2g160.8g0g
Valittu annoskoko322g906kcal39.1g7.1g80.4g0g
Annoskoko puolitettuna161g453kcal19.6g3.6g40.2g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765