Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl219g289kcal28.7g0.7g18.2g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g60g359kcal14.3g3.9g32.3g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl66g237kcal1.3g2g25.2g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana736g2070kcal89g16g183.8g0g
Valittu annoskoko368g1035kcal44.5g8g91.9g0g
Annoskoko puolitettuna184g518kcal22.3g4g46g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765