Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl247g326kcal32.3g0.7g20.5g0g
Voi 22g163kcal0.3g0.1g18.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g67g404kcal16.1g4.4g36.3g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl75g267kcal1.5g2.2g28.4g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g2329kcal100.4g17.8g206.8g0g
Valittu annoskoko414g1164kcal50.2g8.9g103.4g0g
Annoskoko puolitettuna207g582kcal25.1g4.5g51.7g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.1g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765