Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl27g36kcal3.6g0.1g2.3g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g7.5g45kcal1.8g0.5g4g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl8.3g30kcal0.2g0.2g3.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g259kcal11.2g2g23g0g
Valittu annoskoko46g129kcal5.6g1g11.5g0g
Annoskoko puolitettuna23g65kcal2.8g0.5g5.8g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g24.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765