Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl274g362kcal35.9g0.8g22.7g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g75g448kcal17.9g4.9g40.4g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl83g296kcal1.7g2.5g31.6g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.6kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g2588kcal111.6g19.8g230g0g
Valittu annoskoko460g1294kcal55.8g9.9g115g0g
Annoskoko puolitettuna230g647kcal27.9g5g57.5g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765