Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl330g436kcal43.2g1g27.4g0g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g90g540kcal21.6g5.9g48.6g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl100g357kcal2g3g38g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1108g3116kcal134.4g24g276.8g0g
Valittu annoskoko554g1558kcal67.2g12g138.4g0g
Annoskoko puolitettuna277g779kcal33.6g6g69.2g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765