Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl55g72kcal7.2g0.2g4.5g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g15g90kcal3.6g1g8.1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl17g59kcal0.3g0.5g6.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g517kcal22.4g4g46g0g
Valittu annoskoko92g259kcal11.2g2g23g0g
Annoskoko puolitettuna46g129kcal5.6g1g11.5g0g
Arvot/100g100g282kcal12.2g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765