Kikhernemureke

Valmitusohje löytyy netistä.

Siirry sivulle!

Tässä aineet eriteltynä mahdollisimman paljon Finelin listoilta.

Anista ei ollut, palstrernakan lisäksi laitoin myös bataattiraastetta, munia vähensin kolmeen, ja auringonkukan siementkin korvasin kurpitsan siemenillä :) mutta suunnilleen tolleen se menee.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Llliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 60g80kcal5.1g10.6g1.2g3g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Kaurahiutale 10g37kcal1.5g5.7g0.7g1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g33kcal0.2g0.3g3.5g0g
Rypsiöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Palsternakka 15g10kcal0.1g1.8g0.1g0.7g
Bataatti, kuorittu 15g12kcal0.2g2.5g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Auringonkukansiemen 20g119kcal4.6g2.5g9.9g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g821kcal28g48.2g55g13.4g
Valittu annoskoko192g411kcal14g24.1g27.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna96g205kcal7g12.1g13.8g3.4g
Arvot/100g100g214kcal7.3g12.6g14.3g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206975