Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.9g0.9g7.5g
Pinaattipakaste 150g150g21kcal2.9g0.6g0.8g2g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 200g266kcal16.9g35.2g4g10g
Juustokumina jeera (), annos 6g5g18kcal0.9g2.2g1.1g0.5g
Sipuli kuivattu 3g8.2kcal0.3g1.1g0g1g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)140g329kcal28g0.7g23.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g150g561kcal19.7g106.5g8.7g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2712g2705kcal165.2g304.4g88.6g60g
Valittu annoskoko1356g1352kcal82.6g152.2g44.3g30g
Annoskoko puolitettuna678g676kcal41.3g76.1g22.2g15g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207148