Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka100g27kcal1.9g4.2g0.2g2.4g
Katkarapu 200g137kcal28.9g0g2.2g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g250g103kcal3.5g20.3g0.8g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g300g75kcal4.8g12.6g0.6g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g10g22kcal1.7g1.7g0.9g0.1g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3730g730kcal82g77.6g9.4g5.2g
Valittu annoskoko1865g365kcal41g38.8g4.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna933g182kcal20.5g19.4g2.4g1.3g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207167