Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)361g112kcal6.5g21.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)120g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Kanaliemi laimennettu 100g10kcal0.3g0.4g0.8g0g
Herkkusieni 100g16kcal2.1g0.3g0.3g1.5g
Chili paprika punainen20g8kcal0.4g1.8g0g0g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g361g253kcal54.1g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2224g891kcal131g64.4g8g9g
Valittu annoskoko1112g445kcal65.5g32.2g4g4.5g
Annoskoko puolitettuna556g223kcal32.8g16.1g2g2.3g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280