Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)451g140kcal8.1g27g0g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Kanaliemi laimennettu 125g12kcal0.3g0.5g1g0g
Herkkusieni 125g20kcal2.6g0.4g0.4g1.9g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.3g0g0g
Paprika punainen 63g18kcal0.6g2.8g0.3g1.2g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g451g316kcal67.6g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2780g1113kcal163.4g80.4g10.4g11.4g
Valittu annoskoko1390g557kcal81.7g40.2g5.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna695g278kcal40.9g20.1g2.6g2.9g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280