Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)631g196kcal11.4g37.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Kanaliemi laimennettu 175g17kcal0.5g0.8g1.4g0.1g
Herkkusieni 175g28kcal3.7g0.5g0.6g2.6g
Chili paprika punainen35g14kcal0.7g3.2g0g0g
Paprika punainen 88g26kcal0.8g3.9g0.4g1.7g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g631g442kcal94.7g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3892g1559kcal229g112.8g14.4g16g
Valittu annoskoko1946g779kcal114.5g56.4g7.2g8g
Annoskoko puolitettuna973g390kcal57.3g28.2g3.6g4g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280