Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)721g224kcal13g43.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Kanaliemi laimennettu 200g20kcal0.5g0.9g1.6g0.1g
Herkkusieni 200g32kcal4.2g0.6g0.7g3g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g721g505kcal108.2g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4448g1781kcal261.4g128.8g16.4g18.2g
Valittu annoskoko2224g891kcal130.7g64.4g8.2g9.1g
Annoskoko puolitettuna1112g445kcal65.4g32.2g4.1g4.6g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280