Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)812g252kcal14.6g48.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)271g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Kanaliemi laimennettu 225g22kcal0.6g1g1.8g0.1g
Herkkusieni 225g36kcal4.7g0.7g0.7g3.4g
Chili paprika punainen45g18kcal0.9g4.1g0g0g
Paprika punainen 113g33kcal1.1g5.1g0.5g2.1g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g812g568kcal121.7g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5004g2004kcal294.2g145.2g18.4g20.4g
Valittu annoskoko2502g1002kcal147.1g72.6g9.2g10.2g
Annoskoko puolitettuna1251g501kcal73.6g36.3g4.6g5.1g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280