Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)90g28kcal1.6g5.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kanaliemi laimennettu 25g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Herkkusieni 25g4kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g90g63kcal13.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g223kcal32.6g16.2g2.2g2.2g
Valittu annoskoko278g111kcal16.3g8.1g1.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna139g56kcal8.2g4.1g0.6g0.6g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280