Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)902g280kcal16.2g54.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kanaliemi laimennettu 251g25kcal0.7g1.1g2g0.1g
Herkkusieni 251g40kcal5.3g0.8g0.8g3.8g
Chili paprika punainen50g20kcal1g4.5g0g0g
Paprika punainen 125g37kcal1.2g5.6g0.5g2.4g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g902g631kcal135.2g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5560g2226kcal327g161g20.4g22.8g
Valittu annoskoko2780g1113kcal163.5g80.5g10.2g11.4g
Annoskoko puolitettuna1390g557kcal81.8g40.3g5.1g5.7g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280