Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)180g56kcal3.2g10.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kanaliemi laimennettu 50g5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Herkkusieni 50g8kcal1.1g0.2g0.2g0.8g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g180g126kcal27g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g445kcal65.2g32.2g4.2g4.6g
Valittu annoskoko555g222kcal32.6g16.1g2.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna278g111kcal16.3g8.1g1.1g1.2g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280