Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)271g84kcal4.9g16.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kanaliemi laimennettu 75g7.4kcal0.2g0.3g0.6g0g
Herkkusieni 75g12kcal1.6g0.2g0.2g1.1g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.4g0g0g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g271g189kcal40.6g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1668g668kcal98.4g48.2g6.2g6.6g
Valittu annoskoko834g334kcal49.2g24.1g3.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna417g167kcal24.6g12.1g1.6g1.7g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280